Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Missoni: Breaking News

Door Bieke op 01.02.2013

Vrijdag en dus, woehoew, tijd voor een vleugje geroddel! We've got some new news over de vermiste monsieur Vittorio Missoni. Je weet het of je weet het niet maar via de Belmodo Facebookpagina kon je lezen dat de grote meneer van het Italiaanse modehuis Missoni missing is... Toen hij, zijn vrouw en een bevriend koppel terugkwamen van een vakantie op Los Roques, verdween hun vliegtuig voor de Venezolaanse kust van de radar en sindsdien... zijn ze van de aardbol verdwenen. Bbbrr, goosebumps.

Van de Missoni's nog steeds geen spoor... enkel de lugubere vondst van een koffer op Curaçao, zo'n 300 kilometer van Los Roques. OMG, dit verhaal komt volgens mij echt niet tot een goed einde... of is er nog hoop denk je? 

The show must however go on en daarom heeft het huis Missoni alsnog beslist  om alle shows te laten doorgaan, woop woop. Wij hopen mee op een goede afloop en zenden a lot of Belmodo love naar de pretty Missoni familie.

Met medewerking van Lissa De Peuter.

page loaded