Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Face Forward: Milou Van Groesen

Door Kim op 01.02.2013

Je zou kunnen zeggen dat het Nederlandse model Milou Van Groesen een beetje lijkt op Agyness Deyn, en als je kijkt naar haar succesvolle carrière hoeft ze alvast niet onder te doen voor de Engelse schone. Milou deed in haar "jongere" jaren vooral dienst als model voor de commerciëlere merken als Topshop, Diesel en H&M, maar tegenwoordig richt de Nederlandse zich eerder op high-end labels.

Zo zei haar agent Radouane el Ouardi van Models Amsterdam in 2010:

"She represents a new cool. How she looks on the catwalk is really how she looks in real life. I think the fact she is 22 is an asset too -whatever job she gets today she can do. She is at an age where she can handle the stress of it all. Girls of 16 or 17 aren't in a position to do that."Milou vertoeft tegenwoordig in New York en loopt shows voor o.a. Balenciaga, Salvatore Ferragamo & Trussardi. De kans dat je haar al gespot hebt in modemagazines is groot, gezien ze regelmatig terug te vinden is in Harper's Bazaar en de Franse of Nederlandse Vogue.

page loaded