Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Binnenkijken bij Erin O’Connor

Door Patricia op 01.02.2013

Wanneer het op home decor aankomt, zijn we echte voyeurs. Want er is niks leuker dan binnenkijken bij interessante mensen en ontdekken hoe zij hun leven vertaald hebben naar hun interieur. Vaak is het een spiegel van hun interesses, reizen en manier van leven, die met elke ervaring intrigerender wordt.

Zo ook bij model Erin O'Connor, die de deuren van haar Zuid-Londense huis openzette. Souvenirs uit Ghana, een ruime keuken met kastjes uit een oude kostschool en een bad dat ze meenam vanop een vlooienmarkt in Parijs, dat kan al wel tellen als interessant. Genoeg gepraat, laat ons gewoon kijken. Het artikel en de volledige set foto's vind je hier.Foto's door Mark Sanders.

page loaded