Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: Isaac Likes

Door Karen op 31.01.2013

Isaac likes is de blog van 28 year old Isaac Hindin Miller. Deze cutie is van Nieuw Zeeland en deelt zijn anekdotes, opinies en comments on everyday life. Hij houdt van NY in de herfst, is geobsedeerd door mode en houdt van zijn land. Met Flight of the Conchords, Lord of the Rings en lots of sheep zijn we er ook wel voor te vinden en met Isaac's blog erbij, helemaal.Illustratie door Richard Haines

Schattig hoe hij soms stiekem lacht met het gebrek aan modegevoel van zijn landgenoten. See for yourself in volgend gesprek tussen Isaac en een vriend.

Friend: "There's this guy on my soccer team who everybody laughs at."
Isaac: "Why?"
Friend: "Because he's weird. He wears chinos every day." 
Isaac: "Are they fluoro pink?" 
Friend: "No, they're khaki."
Isaac: "What's so weird about that?" 
Friend: "Are you kidding me? Guys don't wear chinos, guys wear jeans." 
Isaac: *Dead*

Hihi, een beetje bevooroordeeld misschien, maar wie van ons associeert dat land aan de andere kant van de oceaan niet met kiwi's, schapen en schattige kangoeroe's? Isaac zorgt voor een different view. He travelled the world, probeerde z'n eigen label op te starten en assisteerde op de New Zealand Fashion Week. Een busy bee, maar het meest succesvol bleken toch z'n writings. Hij verhuisde naar New York en z'n carriére als blogger ging van start.


Sinds kort is hij ook de Creative Director bij Little Brother, een Nieuw Zeelandse menswear company. Voor de rest laat hij je meekijken in z'n crazy life. Goofing around with friends, playing dress up met Dior, en promoting zijn clothing company zijn maar enkele van zijn activiteiten

.

Isaac in Dior

Hij is cute, grappig, stylish en gevat. Echt een must-follow boy via TwitterFacebook, Instagram of zijn blog: keuze genoeg. We adore Isaac, you too?

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded