Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sam Edelman pakt uit met nieuwe muse: Kate Upton

Door Michael op 30.01.2013

Shoe lovers behold, want Sam Edelmans nieuwe muse is vanaf nu Kate Upton. Het Amerikaans model strikte de job toen ze op straat gespot werd, wearing een paar Edelmans laarzen. Zo gemakkelijk kan het dus zijn!

In de nieuwe campagne, die vanaf maart overal te zien zal zijn, poseert Kate in een kamer van een New Yorks hotel. De foto's werden allemaal in zwart-wit genomen om het tijdloze film noir-effect te bekomen. Dat effect slaat behoorlijk goed aan, want de foto's zijn gewoonweg amazing!

De beelden hebben een totaal andere stijl dan die van de vorige campagne -met model Charlotte Kemp Muhl. Hoewel beide shoots plaatsvonden in een hotelkamer, poseerde Charlotte zo goed als naakt en dat doet miss Upton dus niet.

In tegenstelling tot de graatmagere miss Kemp Muhl, wordt Kate in de modewereld gezien als een plus-size model. Maar dat maakt de New Yorkse niets uit, want ze ziet er geweldig uit in de nieuwe campagne. En dat vindt Sam Edelman ook, want haar figuur overtuigde hem volledig. Work it, girl!

Kate zei zelf heel tevreden te zijn om Edelmans nieuwe muze te zijn:

“I’ve loved Sam Edelman shoes for a long time, so shooting the ad campaign was a lot of fun for me"

Maar zeg nu zelf, wie zou niet willen poseren in een luxueus hotel en dure schoenen willen dragen? Jealous!

Sam Edelman lanceert deze campagne omdat hij een groter publiek wilt bereiken met zijn collectie. Daarom koos hij voor The Big Apple als achtergrond. Wij vinden het alvast een goede keuze!

De campagne zal vanaf maart overal te zien zijn en loopt nog t.e.m. augustus.

Met medewerking van Michael Chin.

page loaded