Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Life is like a box of Wouters & Hendrix

Door Karen op 28.01.2013

Life is like a box of chocolats, you never know what you gonna get,” wist Forrest Gump ons zo lief te vertellen. Well, now you do! Een koekjesdoos voor Philip’s Biscuits, ontworpen door juwelenontwerpersduo Wouters & Hendrix.

Philip's Biscuits is het koekjesparadijs in de Korte Gasthuisstraat in Antwerpen, internationaal geroemd voor zijn speculaas & peperkoek en zelfverklaard 'hofleverancier van Sinterklaas' -so cute

Philip nodigt geregeld esthetici uit om hun eigen koekjesdoos te ontwerpen, persoonlijk en uniek. Deze keer is de keuze, tot ons groot plezier, gevallen op Katrin Wouters en Karen Hendrix, de Vlaamse wonderkinderen van de juwelensector. De juwelencollecties van W&H stralen, keer op keer, elegantie, verfijndheid en puur vakmanschap uit. Of ze nu werken met goud of zilver, they’re always spot on

Wouters & Hendrix’ visie sluit perfect aan bij deze van Philip: ze hechten een grote waarde aan het artisanale, respect voor het métier en streven naar kwaliteit. A match made in heaven dus. De blikken doos is versierd met roze bloemen -groot en klein- en oudroze vogels. Op en top romantisch.

De doos is vanaf midden februari verkrijgbaar bij Philip’s Biscuits, Korte Gasthuisstraat 39 in Antwerpen. Een staaltje Wouters & Hendrix schoonheid voor een prikkie (€ 25,-). 

Met medewerking van Maxime Yde.

page loaded