Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ab Fab: The Movie

Door Astrid op 28.01.2013

Try to remain calm, but it’s true: Absolutely Fabulous is officially back.

De geruchten over ‘Ab Fab: The Movie’ doen nu al een tijdje de ronde. And finally, things are starting to move. Zo liet Joanna Lumley aka Patsy Stone aka professional wino & fashion victim The Telegraph weten:

“We’ve talked about it, Jennifer’s writing the film. Although yesterday the press we’re saying it’s a musical now! But whatever it is, I’ll be there.”

Of het nu een musical of een 2,5 uur durende aflevering wordt, of er ook deze keer celebs (lees er alles over in het Belmodo artikel Kate Moss in Ab Fab) in zullen meespelen of we het gewoon met Patsy en Eddie moeten doen, wij zullen erbij zijn, sweety darling!

Een concrete release date voor de film is er nog niet, maar vanaf wij meer nieuws hebben, laten we het jullie natuurlijk zo snel mogelijk weten.  

Reden waarom we al zooooo lang dingen horen over de film, maar er nu pas schot in de zaak lijkt te komen? Writer leading lady Jennifer Saunders was zelf super busy met het schrijven van Viva Forever!, een musical over de hoogdagen van de Spice Girls. Vandaar waarschijnlijk de musical rumours.


Jennifer Saunders, producer Judy Craymer & natuurlijk de Spice Girls tijdens de première van Viva Forever!

De show is trouwens een hit! Dus wie binnenkort een shopping trip richting Londen plant, maakt er best een weekendje van want de musical loopt nog tot zaterdag 1 juni 2013. Als we dan toch nog even op de Absolutely Fabulous film moeten wachten, kunnen we ons evengoed troosten met entertainment van de hand van Jennifer Saunder. And honestly, who doesn’t like the Spice Girls

page loaded