Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Play Date met Anna Wintour

Door Catherine op 27.01.2013

Altijd al gedroomd van een theekransje met Anna Wintour? Wel, hier is je kans om de Vogue-hoofdredactrice eindelijk te pakken te krijgen. In poppenvorm weliswaar.

Mua Mua is een label opgezet door een groep vriendinnen uit Bali die geld voor hun studies wilden verdienen. In plaats van hun tijd te doden achter de kassa van de lokale Delhaize begonnen ze te breien & het resultaat zijn de Mua Mua dolls: een collectie bekende gezichten uit de mode- & showbizwereld in schattige voodoo-uitvoering. 


Je spot naast la Wintour bad boy John Galliano, de betreurde Alexander McQueen en Kaiser Karl Lagerfeld, die er als speelgoedpoppetje een stuk levendiger uitziet dan irl. Koppel Jay-Z & Beyoncé -baby Blue Ivy ontbreekt alsnog in het gamma- hadden we niet echt herkend, maar Donatella Versace vinden we dan wel weer ontzettend geslaagd.

De handgemaakte fashion dolls zijn het ideale cadeau voor je steevast in Bonpoint gehulde nichtje van 3, maar staan ook leuk op de kast van eender welke zichzelf respecterende volwassene. Alleen zouden we Karl & co niet mee naar bed nemen. Dat wordt creepy

De poppetjes zijn te koop via de website Giftlab voor £ 85,-. Dat is zo'n € 99,-. Of had je gedacht dat je Anna voor een appel en ei kon scoren?

Ontdek nog veel meer Mua Mua dolls op de website van het merk.

page loaded