Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Amazing editorials

Door Tiany op 26.01.2013

Wanneer ik een spiksplinternieuw magazine in mijn handen krijg, heb ik 1 ritueel: rechtstreeks doorbladeren naar de editorials. Deze magische foto’s zijn altijd mijn inspiratiebron voor mijn persoonlijke droomwereld: mijn kledingkast. 

Natuurlijk zijn het aantal editorials eindeloos en bijna allemaal het bekijken waard. Ik heb even een strenge selectie gemaakt. Welke editorials deden mij gillen van plezier, dromen over couture en bijna huilen bij het zien van de prijskaartjes? Degene die de test doorstonden, kan je hier op een rijtje zien! Asa Engström in DV Mode by Frederik Wannerstedt

Frida Kahlo blijft 1 van mijn grootste inspiratiebronnen aller tijden. Wanneer haar stijl wordt vertaald in een editorial zit het dus altijd goed. Mexico lonkt in deze fotoshoot voor DV Mode en my heart goes boom boom.Coco Rocha in Vogue Mexico by Dewey Nicks

Voor de 2de editorial blijven we in het Mexico-thema. Coco Rocha is rocking the streets of New York City voor Vogue Mexico. Haar kleding geeft knipogen naar Mexicaanse esthetiek. Dit vormt een mooi contrast met de urban look and feel van Times Square. Patricia van der Vliet in Numéro Tokyo by Sofia & Mauro

Van New York vliegen we naar Tokyo. Daar staat de excentrieke maar wondermooie Patricia van der Vliet te schitteren in de Numéro Tokyo. De styling is eclectisch met een coole mix tussen echte edgy street elementen en romantische stuks. In beide stijlen is Patricia even mooi. Justina G. in Stylist Magazine by David Titlow

De laatste editorial voor Stylist magazine is ongetwijfeld de meest geflipte editorial die ik in maanden gezien heb. You hate it or you love it. Hij is grappig, opvallend en toont de coolste furs van het moment. Of je nu fan bent of niet, this editorial makes you smile for sure.Kate Moss in Vogue Spain by Mario Testino

We sluiten het rijtje af met niet de minste. Kate Moss poseerde voor de lens van Mario Testino voor de Spaanse Vogue. Het resultaat? Een echte authentieke Spaanse fotoshoot. Dramatisch, kleurrijk en bombastisch zijn de sleutelwoorden die deze editorial kenmerken. Ohja, en wondermooi natuurlijk. ­

Pictures: www.fashiongonerogue.com

Met medewerking van Loes van Look. 

page loaded