Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Face Forward: Daphne Groeneveld

Door Kim op 25.01.2013

Zelfs al denk je dat je haar niet kent -maar die kans schatten we uiterst klein in- heb je deze Nederlandse schone ongetwijfeld al onbewust opgemerkt, al was het op je televisiescherm of op de H&M FW12 billboards. That's right, de portfolio van het Nederlandse model Daphne Groeneveld puilt uit van de indrukwekkende samenwerkingen: je kent haar misschien beter als het Dior Addict-meisje of het gezicht van het Calvin Klein Sheer Beauty parfum?

Daphne had voor zichzelf niet meteen een modellencarrière uitgestippeld, maar is nu ongetwijfeld wel blij dat een model scout haar heeft aangesproken tijdens een shopping trip met haar mama. Kwestie van op het juiste moment op de juiste plaats te zijn (en meteen ook het bewijs dat winkelen wél goed is voor je carrière).Het 18-jarige model stond ook al op de cover van Vogue Paris, Japan en Russia en je ziet haar geregeld op de catwalk verschijnen bij o.a. Dior, Marc Jacobs, Chanel en Gucci. Met andere woorden: hup, hup, Holland!

page loaded