Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: The Streethearts

Door Karen op 24.01.2013


Another streetstyle blog to watch. Mode-inspiratie, we kunnen er maar niet genoeg van krijgen en als het ons bereikt in de vorm van yummy straatmode op een stylish blogbordje, kunnen we niet anders dan er lekker én veel van smullen. Watch, learn, enjoy en laat je inspireren door de meest gekke, gedurfde en originele outfits out there.


Met de blog The Streethearts heb je weer een must-follow blog om aan je lijstje toe te voegen. Ze komen all the way vanuit het koude Noorwegen en zoals blijkbaar elke Scandinaviër, bezitten webdesigner Andreas Schønhaug en freelance fotograaf Eirik Slyngstad what it takes om de nieuwste en meest trendy outfits van op straat vast te leggen en met ons te delen. Wij danken u zeer, want aan inspiratie geen gebrek.


Het duo gelooft dat mode overal te vinden is, van de grootste shows tot in de kleinste steegjes. Wie zijn wij om dat tegen te spreken, damn right they are! Leuk ook dat ze vaak inzoomen op een look. Lots of embellishments en textuur: hun foto's zijn als pretty boxes of fun. Kleur, levendige combi's, grappige prints en eyecatching details: hun ogen spotten alles wat mode, trendy en vernieuwend is.


Kijk mee via hun blog, like ze op Facebook of stay posted via Twitter. Greetings from Oslo

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded