Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Swishing in Vlamertinge, yeeha!

Door Tiany op 23.01.2013

Swishing, swapping en swappen. De crisis blijft maar aanhouden en zo ook deze trend want swishing is nog steeds hot & happening. Deze combinatie van shoppen en ruilen zet iedere fashionista in vuur en vlam. Het ruilen van kleding is niet alleen super duper leuk maar ook nog eens super cheap. Dat maakt jouw vondsten nog specialer! 

De trend is over komen waaien uit Londen en is ook bij ons neergestreken. Op zondag 10 februari komt er een swishing event naar Vlamertinge. Het concept is heel simpel: je verzamelt al jouw miskopen of stukken die niet meer passen. Alle kleding, accessoires en schoenen zijn welkom, als ze nog maar in goede staat zijn.

Tussen 13:00 & 14:30 wordt alle kledij binnengebracht en wordt de kwaliteit gecontroleerd. Ondertussen kan jij je laten verwennen in de welness mogelijkheden die aanwezig zijn. Zo ben je helemaal zen om later te shoppen.

Buiten de welness is er nog veel meer. Swishing is een totaalconcept en dat merk je aan alles. Je kan overheerlijke cupcakes eten, je laten opmaken en leuke hebbedingetjes kopen. Leuk en gezellig is het dus in ieder geval, without a doubt

De avond afsluiten doen we met een beetje charity. Wanneer iedereen zijn vondsten gescoord heeft, worden de overschotten geschonken aan het goede doel. Van een happy end gesproken! 

Raap dus al je goodies bij elkaar die je niet meer gebruikt of draagt en reis allemaal massaal af naar Vlamertinge. Vergeet je niet in te schrijven op www.swishing.be. Geen lazy Sunday dit keer maar een swishing Sunday! Veel leuker en veel gezelliger! 

Wil je alvast een voorsmaakje? Check dan Avondshoppen in Gent, go swishing en Hot & Happening: euroswishing

When?
zondag 10 februari 2013 - 13:00 tot 16:00

Place to be?
Bistrot & feestzaal De Gilde – De Brug
Poperingseweg 379
8908 Vlamertinge 

Inkom?
€ 10,-

Met medewerking van Loes van Look.

page loaded