Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Editorial Loving: Hothouse Flowers

Door Loes op 19.01.2013

I say it once, I say it twice: Grace Coddington zal voor forever and ever mijn heldin blijven. Zij maakt editorials waar ik in zou willen wonen, keer op keer. Dat is dit keer niet anders. Grace creëerde een sprookje gemaakt uit bloemen, grafische prints, minimalisme en decadentie. And we love it

The queen of styling bouwde een volledige serre om voor deze fotoshoot. Bloemen, cactussen en heggenscharen worden uit de kast getrokken. De modellen Carolyn Murphy & Karen Elson lijken kil en streng met veel volume in het haar en een spierwitte huid. Feilloze schoonheden in een bizarre wereld. 

De fotoshoot straalt luxe en decadentie uit maar wie goed kijkt, ziet dat de kleding eerder minimalistisch is. Grace koos slim voor grafische en illusionaire prints om het geheel toch te laten knallen. 

Starring in deze editorial voor Vogue US January zijn Proenza Schuler, Miu Miu en Balenciaga. Ohja, en merk de Céline mink heels op in foto 3, dit zouden wel eens iconen kunnen worden! 
Pictures: Vogue.com

Met medewerking van Loes van Look. 

page loaded