Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Very Pinteresting II: Belgian Ladies

Door Patricia op 18.01.2013

We vonden het hoog tijd voor nog eens een lijstje met must-follow pinners. Dit keer een lijstje van Belgische vrouwen die je ab-so-luut in de gaten moet houden. Klik op de afbeeldingen voor de links en get ready to be inspired.

1. Julie Wijckmans

Julie heeft bijna 10.000 followers en wanneer je haar pinterest feed bekijkt, begrijp je al snel waarom. Sterker nog: je vraagt je af waarom deze 24-jarige studente er niet meer heeft. Een super oog voor het grafische, interieur en mooie foto's. Ik moet me alvast soms inhouden om niet alles te repinnen. 

2. Elke Spelters

Dat we niet veel weten over Elke, behalve dat ze uit het Antwerpse komt en verdomd goeie smaak heeft. Favoriete boards zijn o.a. wanderlust en picture perfect. Just my cup of tea. 5.260 andere mensen zijn het alvast met me eens.

3. Suzy

Suzy uit Gent is nog zo'n pareltje. Naast interieur, illustratie en mode heeft deze dame heerlijk gespecialiseerde boards als geometrical en marbleized. Suzy's blog vind je overigens hierI like!

4. Dagmara Stozek

Dagmara Stozek heeft interessante pins in verschillende interessevelden. Van mode tot kunst en design, we durven bijna zeggen dat iedereen hier wel iets vindt. 

5. Stéphanie Duval

Toegegeven, deze dame is nu wel naar Genève verhuisd, maar toch rekenen we Stéphanie nog graag bij de Belgen. Vooral heel sterk in branding, typografie en reizen. En sinds ze verloofd is, kijken we toch ook heel graag eens bij getting hitched

6. Paulien (Polienne Blog)

Niet te kloppen op gebied van mode en interieur. Paulien, door veel mensen waarschijnlijk beter gekend als Polienne is niet alleen een goede blogster maar ook een goeie pinner. Zeker volgen. 

7. Marijs Vrancken

Foodie en fashionista Marijs zag je eerder al in het artikel Who to follow on twitter in 2013, maar ook op Pinterest is ze actief. Favo boards voor inspiratie zijn Getting dressed en perfect world. En voor veggie foodie inspiratie moet je al helemaal bij haar zijn!

8. Fake Plastic Ruby

Ook Fake Plastic Ruby werd al eens vermeld in Who to follow on twitter in 2013, en hoewel niets Ruby's geniale tweets kan overtreffen, ze is het ook op Pinterest: grappig. Als je maar 1 board van haar zou volgen, laat dat dan zeker Smiles and Shizzle zijn. 

9. Hannelore au Pays de Merveilles

Hannelore's blog was vorig jaar een Blog to watch en ook op pinterest doet ze het goed. Wij houden van haar interieur en design boards, niet zo vreemd als je weet dat ze architecte in spe is. 

10. To be continued...

Bij het schrijven van dit artikel besefte ik dat ik ofwel een serieuze blind spot heb, of onze Franstalige landgenoten serieus ondervertegenwoordigd zijn op Pinterest. Goeie tips zijn bij deze dus zeker en vast welkom! Meer Pinterest must-follows vind je in de post Very Pinteresting.

page loaded