Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

La vie en cuberdon

Door Tiany op 18.01.2013

We staan in België bekend om onze frieten, pralines en bier maar we hebben nog een schat die vaak vergeten wordt: cuberdons. Yam yam yam, heerlijke, paarse snoepjes die smelten in je mond. En die vulling! Mmmm... Iedereen heeft af en toe recht op een cuberdon-moment. Zeg dat wij het gezegd hebben! 

In the mood voor cuberdons? Of course. Purple and triangles, voor wanneer je in een zoete bui bent.

Het is niet toevallig dat paars en driehoeken 2 trends zijn die momenteel domineren op de catwalk. Wij hebben deze 2 trends gemixt tot ons eigen zoete plaatje. 

1. Earrings nobletownvintage € 21,10
2. Handbag Filippa K: € 186,95
3. Dress Missoni: € 502,15
4. Sunglasses Sheriff & Cherry:  € 85,-
5. Ring Asos: € 20,84
6. Shoes Nelly: € 64,95

Deze outfit is een ode aan de paarse neuzekes. Paars is helemaal hot, doe het alleen niet in een overdrive. Paars wissel je af met zwart en goud zodat het geheel wordt gebroken. Kies voor driehoekige juwelen voor een extra dikke knipoog naar onze Belgische trots. 

Nog niet genoeg Cuberdon? Vanaf nu kan je met cuberdon de straat op! Er bestaat zelfs een cuberdon Range Rover. Het resultaat? Een prachtige auto in de originele cuberdon kleuren. Deze auto is enkel beschikbaar op aanvraag, dus je valt sowieso op in dit mooie designmodel. Wanna take a ride

Met medewerking van Loes van Look. 

page loaded