Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

New brand ambassadors for Thomas Sabo

Door Angelique op 17.01.2013

Thomas Sabo staat bekend voor zijn prachtige juwelen met steeds een verrassende inslag en dat is dit jaar niet anders! Ze zijn er weer met hun Spring/Summer 2013 collectie: Sterling Silver. Thomas Sabo springt altijd op de kar van de nieuwste trends dus met een juweel van hen zit je a.l.t.i.j.d. juist. Voor het komende seizoen zijn de trends die ze volgen: eye-catching, individual, bi- and tri-colour combinations

Tijdens het lanceringsevenement in Londen werd er nog meer groot nieuws onthuld. Thomas Sabo heeft dit seizoen gekozen voor 2 brand ambassadors. 2 personen die de nieuwe collecties belichamen, who eat, breath and sleep Thomas Sabo en die het perfecte uithangbord zullen zijn voor het merk.  

Deze 2 personen zijn… Tromgeroffel… Poppy Delevingne & David Garrett

Poppy is een Brits topmodel, maar we kennen haar allemaal van haar stunning outfits, front row appereances en stijlicoon allures. Ze zal het gezicht worden van de GLAM & SOUL collectie. Thomas Sabo heeft haar gekozen omwille van haar ‘youthful twist and seductive charm’.  Daar kunnen we maar 1 ding op zeggen: ‘They are damn right!’. 

Verder had het juwelenmerk nog een primeur. Thomas Sabo presenteerde de 1ste collectie exclusief voor  mannen: REBEL AT HEART. Voor deze collectie hebben ze ster violist David Garrett als gezicht gekozen. Deze muzikale ziel heeft charisma in overvloed en een uitstraling die je omver blaast. 

Poppy en David zijn een match made in heaven. 2 sterke persoonlijkheden die representatief zijn voor een sterk individualistisch merk. Good choice Thomas Sabo

Voor de nieuwe collecties moeten we wel nog een teenie-weenie beetje geduld hebben want ze zullen pas vanaf februari 2013 te verkrijgen zijn. Vanaf dan kan je ze kopen in alle Thomas Sabo shops, shop-in-shops en op www.thomassabo.com.

Meer lezen over Thomas Sabo? Kijk dan snel naar Thomas Sabo goes glitter & glamour, Charming charms bij Thomas Sabo en Katy Perry kiest voor Thomas Sabo

Met medewerking van Loes van Look. 

page loaded