Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Face Forward: Arizona Muse

Door Kim op 16.01.2013Met een prachtige naam als Arizona Muse moét je het gewoon ver schoppen in de creatieve wereld, al is het als model, zangeres of kunstenares -nietwaar? Deze Arizona koos voor een modellencarrière, en hoewel haar doorbraak even op zich liet wachten, behoort de Amerikaanse schone intussen tot de top van de modellenwereld.

Mrs. Muse startte haar carrière in 2008 als model met lange, blonde haren -een look die misschien iets te normaal was, want veel aandacht leverden deze lange lokken haar niet op. Het was pas toen ze besloot haar kapsel te veranderen naar een korte, bruine variant én na de geboorte van haar zoon dat ze doorbrak als model in 2010.Haar 1ste grote opdracht was de campagne voor het Britse Next, waar ze in 2011 én 2012 het gezicht van was. Daarna volgden talloze editorials in o.a. de Franse, Amerikaanse, Chinese, Britse en Italiaanse Vogue, W en Dazed & Confused. Anna Wintour herself schreef zelfs in het februarinummer van 2011 over Arizona:

"When I look at Arizona, I see shadows of Linda Evangelista and Natalia Vodianova, but most of all I see her, a gorgeous, smart, grown-up. And how could anyone resist someone with that name?"

Als Anna Wintour zo over je spreekt, weet je alvast dat je nog een mooie modecarrière tegemoet gaat!

page loaded