Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Word een Axe-tronaut!

Door Michael op 15.01.2013

Ladies and gentlemen, we gaan meteen met de deur in huis vallen want dit nieuws is verpletterend: Axe stuurt 22 jongeren de ruimte in! Say what?! Ja, wij konden het 1st ook niet geloven maar het is echt-echt waar. 

Axe organiseert a trip of a lifetime naar de ruimte voor 22 jongeren uit heel de wereld. Hoe gaan ze dit doen? Wel, Axe lanceert een Axe Apollo Space Academy (AASA) met 1 van de 1ste mannen die een voet op de maan zette: Buzz Aldrin. Buzz gaat de winnaars klaarstomen tot echte astronauten voor deze ruimtereis in 2014.

2 Belgische finalisten mogen naar het Global Space Camp in de Verenigde Staten. Eenmaal daar, barst de strijd (lees: OERKNAL) om de 22 tickets naar de ruimte los. Deze 22 mogen dus naar de AASA en maken later een extreme, onvergetelijke en jaloersmakende trip of a lifetime. 

Dit organiseert Axe allemaal ter ere van hun nieuwe productgamma: Axe Apollo. Als Axe zo’n campagne op poten zet voor deze producten, kunnen ze niet anders dan buitenaards goed zijn! Het gamma bestaat uit: deodorant, douchegels, shampoos en conditioner. Ga dus op zoek naar het Axe Apollo logo voor een goede voorbereiding op je ruimtemissie. Go for it!

Hoe, wat, waar, wanneer?! 

Om deel te nemen moet je een profiel aanmaken op www.axeapollo.com. Dit kan je nog doen t.e.m. donderdag 28 februari 2013. Een reeks proeven -m.b.t. redeneringsvermogen, creativiteit, omgaan met gewichtsloosheid en G-Kracht- zullen bepalen wie de gelukkige finalisten zijn. Dit wordt pas beslist eind 2013, dus be patient. Maar geef toe: it’s worth it. Deze 2 Belgen mogen dan naar het Global Space Camp en daar maak je misschien kans op 1 van de begeerde 22 plaatsen in het suborbitale ruimtetuig The Lynx.

Blijf op de hoogste van alle activiteiten van deze extreme campagne op Facebook of via Twitter met #inSpace. 

Well hello, what are you waiting for? Wil de winnaar een beetje sterrenstof sturen naar Belmodo, please? That would blow our minds

Met medewerking van Loes van Look. 

page loaded