Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fashion & Beauty candy for your Iphone/Ipad

Door Tiany op 14.01.2013

Wanneer je door de App Store snuffelt, verdrink je bijna in het aantal beauty en fashion apps. Daarom, speciaal voor jou, de leukste apps voor je Ipad of Iphone op een rijtje. 

OPI

Wie is er niet verslaafd aan OPI? Snoepkleurtjes, metallics, glitters en classics: bij OPI hebben ze elke kleur van de regenboog & dat maakt kiezen nog moeilijker. Met deze app kan je ze allemaal even virtueel op je handen testen. Je kan de huidskleur en nagellengte aanpassen. Zo kan je alvast snuffelen in alle collecties van OPI en je favorieten opslaan. Nooit meer knoeien en twijfelen in de winkel want wij hebben netjes onze research gedaan! 

Downloaden?

Choez 2.0 

Schoenenmerk Torfs heeft een nieuwe app gelanceerd: Choez 2.0. Een digitaal magazine helemaal gewijd aan onze 2 grootste verslavingen: schoenen en handtassen. Het magazine zit vol met leuke tips, trends en shopping pagina’s. Check ook zeker de interactieve pagina’s met wedstrijden en coole workshops. 

Downloaden

Chicfeed 

Kan jij alle streetstyle bloggers nog volgen? Neither do I. Er bestaan er zo veel! Chicfeed heeft daar de oplossing voor. Deze app verzamelt alle coole streetstyle blogs op 1 plaats. The Satorialist, Face Hunter of The cherry blossom girl? Nooit zal je nog een post moeten missen. 

Downloaden

What to wear? 

Elke dag gratis stijladvies? Yes please! Deze app geeft je iedere dag een outfitsuggestie. 1 keer sliden en je hebt je persoonlijke tips binnen handbereik. De suggesties zijn ook nog eens aangepast aan het weer. Een onverwachte regenbui? Jij bent erop gekleed. Leuk en vooral handig! 

Downloaden

Hairstyle

Heb jij ook zwetende handen als de kapper de schaar in je haren zet? De twijfels schieten door je hoofd: kort, lang, blond, bruin? Vanaf nu kan je het nieuwe kapsel 1st testen in de Hairstyle app. Je upload een foto en je kan meer dan 250 kapsels testen bij jouw gezicht. Rood haar met een scherp afgesneden bob? Yes you can!

Downloaden?

Met medewerking van Loes van Look 

page loaded