Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Face Forward: Louise Maselis

Door Bieke op 14.01.2013

Belgisch, vrolijk en doorzettingsvermogen. Tel daar een modellenlichaam bij en voilà, meet Louise Maselis. Deze beauty is slechts 19 en goed op weg om haar modellencarrière naar een hoger niveau te tillen. Ze zette in 2008 de titel van Elite Model Look op haar naam en valt binnenkort te spotten tijdens menige modeshows op New York Fashion Week dankzij haar ellenlange benen en outstanding slash onschuldige model looks.


Een brok uit haar leven was al te zien in de docureeks 'Tussen 2 werelden' op Vitaya maar daarnaast heeft deze schone al de cover gesierd van o.a. Teen Vogue, Elle en Marie-Claire en shows gelopen voor Natan, Jenny Packham, Stella McCartney en Calvin Klein.


Louise Maselis, go cranck up the modelling volume girl!

page loaded