Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Boyfriend wordt Stylist

Door Catherine op 13.01.2013

The Platform ken je natuurlijk van onze überbestie P'trique, maar het videokanaal heeft nog heel wat andere leuke filmpjes te grabbel. Elke maandag is er bijvoorbeeld The Fashion Statement op YouTube & daar vonden we een fijn experiment.

Presentatrice & schattige fashionista Amy Pham wilde wel eens weten hoe hard jongens & meisjes nu echt van mening verschillen op vlak van mode, dus huurde ze haar vriendje in als stylist. De arme jongen -eigenlijk veel te hip voor zijn eigen goed- mag 3 outfits uitkiezen: 1 voor een first date, 1 voor een girls' night out & 1 voor een DJ-set, want jup, Amy draait plaatjes.

Het resultaat is redelijk verrassend: geen minirokjes & giga decolletés, maar juist redelijk saaie brave casual kledij, gepimpt met disturbingly fashion-forward accessoires. Alleen achter de draaitafels mag Amy echt knallen. Het lief kan zijn keuzes makkelijk motiveren: hij wil niet dat the missus er té sexy uitziet als hij uit de buurt is. Jealous much?

We krijgen ook Amy's eigen stijl te zien, wat zorgt voor onverwachte gelijkenissen & contrasten. Het zeemzoete geflirt -"Oh, we hebben dezélfde schoenen uitgekozen!"- is af & toe om misselijk van te worden, maar verder vinden wij de video redelijk grappig.

En we vragen ons natuurlijk af: wat zou óns lief uitkiezen?

page loaded