Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Nude but not nude

Door Karen op 13.01.2013

Geen idee is te gek en geen mise-en-scène te moeilijk voor Jente Boone. Deze jonge fotograaf heeft maar 1 motto: alleen ‘echt’ telt. Deze creatieve duizendpoot kwam op het idee om een -hold your horses- naaktkalender uit te brengen. Dit doet hij in samenwerking met Stoked Boardshop en Tigerkustoms. Deze kalender heeft hij gedoopt met de naam ‘Nude but not nude’. 

De naam doet al vermoeden dat het geen gratuit naakt gaat zijn. Geen latex, foute zweepjes en fluorescerende lingerie. Thank god. De achterliggende gedachte van zijn werk is humoristisch provoceren… maar dan wel op een manier die iedereen apprecieert. Shocking, catching en chilling.

Jente Boone geeft een creatieve draai aan het clichématige van een naaktkalender. 12 originele concepten met 13 modellen. Overtuigende foto’s met een jonge visie en een verrassende invalshoek. 

Hij wist in no time de juiste mensen, modellen en medewerkers te strikken. De kalender is een samenwerking van jonge mensen die dezelfde passie delen en met overtuiging tonen wat ze in hun mars hebben. 

Dit is de kalender die je boyfriend, als hij braaf iswél mag ophangen in zijn kamer. Wil je hem in huis halen? Kijk dan snel, snel, snel op de Facebookpagina voor de verkooppunten. 

Met medewerking van Loes van Look. 

page loaded