Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Exclusive FAP Calendar

Door Angelique op 10.01.2013

Ladies and gentlemen, attention please. Neem allemaal jullie agenda erbij want dit is een belangrijke aankondiging. Voor je dit artikel begint te lezen: markeer zaterdag 12 januari en cancel al je plannen die er al op staan.

Dit is de dag dat FILLES A PAPA een uitzonderlijk project verkoopt, samen met fotograaf Gregory Derkenne. Samen brengen ze een exclusieve kalender uit die je moet hebben.

Maar deze kalender zal dus enkel beschikbaar zijn op de tentoonstelling van Gregory Derkenne en deze is enkel op zaterdag 12 januari 2013 van 12:00 tot 18:00. Dus put on some heels en zaterdag vliegen we allemaal naar Brussel. 

De kalender toont een gedurfde fotoreeks van de collectie van FILLES A PAPA. Gregory Derkenne heeft zijn tanden in dit project gezet en komt met een verbluffend resultaat op de proppen. Gregory Derkenne is niet de 1ste de beste. Hij werkte al met celebrities als David Lynch, Helena Christensen en Clemence Poesy. Hij schoot campagnes voor L’oreal, Levi’s en Guerlain en heeft publicaties in Vogue, I-D en Harper’s Bazaar op zijn naam staan. Menig fotograaf is groen van jaloezie op zo’n lijstje, me dunkt. 

De ster van de kalender is natuurlijk de collectie van de 2 zusjes. De collectie gaat over freedom and independance. We twijfelen er niet aan dat ook deze collectie voor chemie zal zorgen. 

Wij staan in ieder geval in de rij zaterdag voor ons exemplaar. We don’t wanna miss this. See you there Belmodo birds.

Place to be:
Alice Gallery
Rue de Pays de Liège 4
1000 Brussel 

When: 
zaterdag 12 januari 2013 - 12:00 tot 18:00

Met medewerking van Loes van Look. 

page loaded