Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: Katelovesme

Door Karen op 10.01.2013

Wou je altijd al eens het leven vanuit een mannelijk point of view aanschouwen? Check dan zeker deze blog to watch, Katelovesme. Het is de Engels/Spaanse blog van Pelayo Díaz Zapico, een 26-jarige man die vanuit de UK lots of beautiful stuff op ons los laat.


Zijn origins liggen in Oviedo, in het noorden van Spanje, maar al snel ruilde hij zijn religieuze, traditionele leventje in voor exciting London. Hij ging naar de School of Art & Design en startte in 2007 met zijn blog, to tell a story. En wij houden van zijn verhaal, we do.


Zijn blog is als het dagboek van een jonge adonis: images, comments en toughts on his fabulous life. Naast modecampagnes en magazine editorials is zijn blog gewoon very inspiring. Een jongen die geniet van het leven: reizen, uitgaan, model spelen, chillen... En dan hebben we het nog niet over zijn looks gehad.Look at the hair! Pelayo maakt sowieso deel uit van dat groepje celebrity mannen met een wonderlijke haartooi: zo zacht, glanzend & aaibaar perfect. If only we could touch it.

Qua outfits zit het ook helemaal snor. Stoer of gekleed, alles kan bij deze man. Let vooral op zijn eyecatching accessoires: opvallende neusringen, pink manbags of giant necklaces, Pelayo komt er modegewijs mee weg.Pelayo, Kate might love ya, but we do too. Hij is al famous in blogland en beyond, maar wij wilden deze fashionable hottie toch nog eens extra in the picture zetten. 

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded