Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Your Last Shot: say "cheese" before you die

Door Karen op 05.01.2013

Frieke Janssens, een prille dertiger die al aan magazines, reclames en culturele projecten haar fotografietalent uitleende, lanceerde een nieuw en letterlijk 'to die for' project: Your Last Shot. Het idee is om je nu al, lang voor je dood, te laten vereeuwigen in een prachtig en sober portret. Creepy? Misschien een beetje, maar ook intrigerend en cool.

Frieke bedacht dat niemand graag stil staat bij z'n eigen dood -uhu, logisch!- en al zeker niet bij de foto die uiteindelijk op je graf komt te staan. Maar toch, de hele familie die op zoek is naar een 'çava' plaatje en jij die er niets meer over te zeggen hebt, dat is toch niet echt een ideaal scenario. Stel je voor dat je je niet meer zou kunnen untaggen!

Merci Frieke want she's got the solution: vertel haar over jezelf, je stijl, je wensen en samen met haar fotogenieke brein krijg je een serene iconische portretfoto. Wij zijn alvast wel te vinden voor zo'n tijdloos en fashionable net-niet-doodprentje.

Contacteer Frieke en je krijgt een make-up sessie, een shoot en 'Your Last Shot' geprint op een porseleinen plaatje voor wanneer je het loodje legt.

Wil je zo'n pic before death, begin dan maar te sparen want pas vanaf € 835,- (+ BTW) wordt zo'n foto mogelijk. Op de website vind je de nodige informatie voor Your Last Shot. Zij die ijdel gaan sterven, groeten u!

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded