Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Must-see: Homeland

Door Bieke op 04.01.2013

Willen of niet, deze serie moet je gewoon zien. Homeland mag dan omschreven worden als een dramaserie, het is er 1tje om je nagels bij af te bijten en waarbij je op het puntje van je zetel gaat zitten. Een verhaallijn om U tegen te zeggen en een spannende serie die maar liefst 6 Emmy Awards binnensleepte voor o.a. Beste Mannelijke en Vrouwelijke Hoofdrol. Hoe kan het ook anders als de hoofdrollen vertolkt worden door de schone Claire Danes aka Carrie Mathison en de roodharige Damian Lewis aka Nicholas Brody.


De tv-serie gaat over een CIA-agent, Claire Danes, die ervan overtuigd is dat een Amerikaanse Marinier een spion is voor Al Qaida. De Marinier is 8 jaar lang krijgsgevangene geweest van Al-Qaida en is in de ogen van de CIA een bedreiging voor de nationale veiligheid. Het klinkt droog en not that fashionable maar watch it want je bent verslaafd na 5 minuten én er zit een mooie romance in verweven ook. Het mag gezegd worden: de spannendste 40 minuten van de dag en het is eens iets anders dan het extreme ellebogenwerk tijdens de solden of een high society serie à la Gossip Girl of Revenge.

Er zijn ondertussen al 2 seizoenen gedraaid en het 3de seizoen zit er aan te komen. En, zonder iemand tegen de borst te willen stoten, het is nog beter dan 24. Stem vanaf maandag 7 januari af op 2BE en oordeel zelf!

page loaded