Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Instagram in 2013

Door Loes op 02.01.2013

Het blijft een vreemd fenomeen om vintage foto’s te nemen met werelds meest fancy en geavanceerde telefoon. Toch zijn we er allemaal verslaafd aan. Heel ons leven brengen we in beeld aan de hand van retro fotofilters. Niet alleen om het te delen met iedereen maar ook omdat al onze foto’s er oprecht veel mooier en awesome uitzien. Hier heb je op een rijtje: de mensen met het mooiste en boeiendste leven door een Instagram filter. Check them out

Coco Rocha

Er is maar weinig wat Coco Rocha niet heeft in haar leven, zo blijkt. Dat is duidelijk te merken aan haar Instagram foto’s. De wereld ziet er fantastisch uit door de ogen van deze schoonheid en de hare lijkt vooral te bestaan uit sneak peaks backstage op catwalks, events en fotoshoots

Urban Outfitters 

Bij Urban Outfitters is het altijd feest. Nooit is iets gek genoeg en de werknemers zijn allemaal vrolijk getikt. Daarom alleen al zou je UO moeten volgen. Daarnaast hebben ze ook veel product shots waardoor je altijd op de hoogte bent van hun laatste goodies en de hilarische flashbacks naar oude, old school catalogussen kunnen wij ook wel smaken. 

Love Aesthetics 

Ivania Carpio is de blogster achter de populaire Nederlandse blog Love Aesthetics. Haar Instagram geeft een kijkje in haar minimalistische wereld. Haar posts bestaan uit foto’s die niet op haar blog verschijnen, maar die minstens even minimalistic en persoonlijk zijn. 

Ceesie (cesar casier)

Wij hebben een echte it-guy van Belgische bodem: Cesar Casier. Model in New York maar afkomstig uit Gent. Volg het leven van Ceesie on the run op Instagram. Veel fashion, veel food and some personal stuff.

Brooklyn blonde 

Ben je fan van de blog Brooklyn blonde? Dan ga je ook verslingerd zijn aan de Instagram posts van Helena herself. Via Instagram mis je geen enkele outfit van deze fashionista from the Big Apple. Ohja, en je krijgt a closer look in her wardrobe met prachtige detailfoto’s van haar blog outfits. 

Baddiebey (Beyoncé)

Beyoncé is world famous voor haar muziek maar ze is ook world famous in de wereld van Instagram. Ze showt je alles in haar leven, van fashion tot food en music. Laat dat nu net toevallig de 3 favorieten uit ons eigen leven zijn. Baddiebey is zonder twijfel het followen waard! 

PS I made this

Over het Instagramprofiel van PS I made this kunnen we heel kort zijn. De aller-aller-aller leukste DIY’s worden hier in beeld gebracht. Dus gewoon volgen en zelf uitproberen. Easy as pie.

En tot slot: de Belmodo addicts of course! 

Volg BelmodotianyBelmodobieBelmodoangelBelmodomichael en Belmodokaren voor al onze fashion love! You won’t regret.  

Met medewerking van Loes van Look. 

page loaded