Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Celebrity Editorials: best of 2012

Door Kim op 02.01.2013

Het is al lang niet meer abnormaal dat celebs af en toe dienst doen als model in de editorials van modemagazines. In 2012 zijn er weer heel wat pareltjes verschenen, met fotografie en styling om U tegen te zeggen.

Victoria Beckham deed het met Karl Lagerfeld (niet écht, uiteraard) in de Franse Elle, Rihanna en Kate Moss zaten naakt op elkaars schoot in V magazine en ook heel wat celebs sierden de cover van the September issues. Zij waren echter niet de enigen en om 2013 goed in te gaan, zetten we nog eens 3 favorieten van 2012 op een rij -just for fun!

1. Brad Pitt - Interview

Numero uno? Toch wel deze van Mr. Pitt. Toegegeven, zijn Chanel N°5 reclamefilmpje was misschien niet z'n beste zet van 2012, maar deze editorial in Interview was dan weer wel 1tje om van te smullen. Fotograaf Steven Klein slaagde erin om Brad van al zijn verschillende kanten te laten zien, en deed dat meer dan goed!2. Marion Cottilard - W

Next up is de Red Hot editorial in W magazine van Marion Cottilard. Een beetje creepy, maar op de goede manier. Tim Walker voorzag de plaatjes, terwijl stylist Jacob K alle rode designerkledij verzamelde die hij maar kon vinden.3. The Vogue 120

Last but not least: enkele beelden van The Vogue 120 anniversary issue. Misschien iets minder gericht op celebs (hoewel bekende fashion gezichten zeker niet ontbreken en zangeres Florence Welch schittert op een paard), maar wegens té mooi en iconisch kon deze editorial niet ontbreken in de lijst.


Welke is jouw favoriet?

page loaded