Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Who to follow on Twitter in 2013?

Door Tiany op 01.01.2013

Tweet, tweet. Belmodo birds, zijn jullie (naast Belmodo, of course) ook zo verslaafd aan Twitter? Uren en uren kan ik spenderen om alle kleine berichten te lezen die me doen lachen in mijn 1tje. Nu moet ik wel zeggen, wanneer ik zoveel tijd spendeer aan het lezen van al die boodschappen, moeten ze het ook wel waard zijn. Daarom heb ik voor jullie een lijst opgesteld met  een leuke mix van mensen who are worth following . Enjoy

@FakePlasticRuby

Het Twitteraccount van Katrin Swartenbroux geeft je een heerlijk eerlijk insight in haar personal life en in de Belgische mode-industrie. Katrin werkt voor Knack Weekend dus she has the stories to tell… euh tweet. 

@tyrabanks 

Queen van de modellenindustrie en nu ook queen van de social mediaTyra Banks was 1 van de 1ste modellen die begreep dat mooi zijn alleen niet genoeg is, je moet ook interessant zijn. And she is! Volg haar escapades op Twitter voor een yummy insight

@ottojanham 

Op Stubru waren we al verliefd op zijn stem, maar sinds de Slimste Mens zijn we allemaal als een blok voor hem gevallen. Otto-Jan Ham, de ideale vader van onze toekomste kinderen, daar willen we natuurlijk alles over lezen! 

@rachelzoe

Rachel Zoe is de celebrity stylist van Amerika en werd met de reality serie The Rachel Zoe Project zelf in 1 klap een celebrity. Om haar leven te volgen, heb je vanaf nu geen televisie meer nodig, Twitter volstaat.

@sabriniski

Een gouden tip. Wie ze is en wat ze doet is niet helemaal duidelijk, maar iedereen lijkt haar te volgen. En terecht. Sabrina is oprecht hilarisch en al haar uitspraken zijn striking. Sommige mensen hebben het talent om beroemd te worden op Twitter en zij is er zo 1tje! 

@susiebubble

Susie Bubble is een fashion blog die iedereen kent en Susanna Lau versterkt haar invloed graag via Twitter. One of the most influential voices, het is maar dat je het weet. 

@facehunter

Yvan Rodic is de wereldberoemde man achter zijn alter ego The Face Hunter. Wanneer je hem volgt op Twitter ben je sowieso gegarandeerd van interessante content want wat hij post is a.l.t.i.j.d news worthy

@TBDofficial

Al jouw persoonlijke beauty tips and tricks van The Beauty Department nu ook op Twitter. Super handig en altijd heerlijk om te lezen als luchtig tussendoortje. 

@VMarijs

Marijs is de helft van het olijke duo dat verantwoordelijk is voor de blog Ella & Louise. Marijs is een echte Belgische fashion insider en deelt, tweet en retweet alles wat je echt wilt weten. 

Happy tweets for 2013 everyone

Met medewerking van Loes van Look.

page loaded