Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ho-ho-holiday editions van de lekkerste drankjes

Door Michael op 30.12.2012

Are you ready forchampagne showers, champagne showers… Hoe overtuigend de mannen van LMFAO ook klinken, een champagnedouche zit er niet in met deze special editions. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen. Veel drankmerken ontwerpen een speciale holiday edition –een koffer met glazen, een gepimpte versie van de fles of een fancy geschenkje bij aankoop van een fles. Laat dat lekkers maar komen deze feestdagen! Wij stellen je er 7 voor –1tje voor elke dag.

P.S. Die champagne shower houden we nog tegoed… beloofd!

1. Piper Heidsieck croco limited edition € 28,-
2. Charles Heidsieck coffret € 27,99
3. Moët & Chandon Diamond Suit € 64,50
4. Glennfidich koffer € 27,99
5. Belvedere (RED) € 56,95
6. Grand Marnier Paris Edition € 24,95
7. Rémy Martin Cocktail Expert Case € 100,-

1. Piper Heidsieck goes croco

De klassieke Piper-Heidsieck champagnefles wordt in een nieuw jasje gestoken en dat is er niet zomaar 1tje! De fles krijgt een rood croco omhulsel: sensueel, glamoureus en een tikkeltje fout. But the good kinda wrong ;).

2. Charles Heidsieck, quelle gentleman

Het kleine neefje van Piper Heidsieck, even kwalitatief maar een echte dandy. Deze feesten brengt Charles een limited edition coffret uit, als ode aan de oprichter van het champagnehuis. De koffer bevat de Brut Reservé en 2 fijne, ronde en wijd uitlopende glazen die het aroma van de wijn in de verf zetten. De glazen, versierd met een snor en hoge hoed, zijn al even dandy-esque als Charles.

3. Moët & Chandon

Diamonds are a girl’s best friends & dat hebben ze goed gezien bij Moët & Chandon. Hun exclusieve limited edition voor de feestdagen ademt 1 en al elegantie en glamour. De Diamond collectie bestaat uit een Diamond Pack, Golden Diamond Suit, Golden Lace Jeroboam en een Festive Twin Pack. Voor als het een beetje meer mag zijn.

4. Glennfidich ’s fashion faux

De kleren maken de man, dat heeft ook Glennfidich begrepen. Whisky liefhebbers worden een handje geholpen: bij een Glennfidich geschenkdoos krijgen de mannen, naast hun geliefde fles single malt whisky 70 cl, ook een paar gegraveerde manchetknopen. That means, no more excusesSuit up, guys!

5. Belvedere (RED)

De Belvedere (RED) fles bestaat al een tijdje, maar wij blijven fan! 50% van de opbrengsten van deze verkoop gaat naar the Global Fund™, werelds grootste financier van projecten die strijden tegen AIDS/HIV in Afrika. Deze feesten kun je genieten van een heerlijke (RED) cocktail: Mix 45ml Belvedere (RED), 20ml Chambord, 5ml Amaretto, 15ml limoensap en dan aanlengen met Sprite. Pleasure’s all mine

6. A night in Paris, with Grand Marnier

De Edition Limitée 2012 Grand Marnier is een ode aan de hoofdstad van de mode, de savoir-vivre en de luxe. Het is een hommage aan de chique, weelderige Parijse nachten waar Grand Marnier zijn afkomst aan te danken heeft. De fles beeldt een avond in de lichtstad uit, vol flikkerende lichtjes en de belofte van nog te beleven avonturen.

7. een Rémy Martin DIY

Ook Rémy Martin springt op de DIY-kar en brengt de ‘Cocktail Expert Case’ uit. De koffer bevat 1 fles Rémy Martin VSOP Mature Cask Finish, 2 Tumbler glazen, een boek met cocktailrecepten, een shaker, een jiggler en een strainer. Alles wat we nodig hebben om ons de kunst van het cocktails shaken eigen te maken. Challenge accepted.

Met medewerking van Maxime Yde.

page loaded