Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

FAB pop-up store Maastricht

Door Karen op 29.12.2012

Nog op zoek naar een toffe hotspot voor een origineel nieuwjaarscadeautje? Dan moet je bij onze noorderburen zijn, meerbepaald bij de FAB pop-up store in het hartje van het sfeervolle Maastricht. Zonder twijfel de meest gezellige stad vlak over de Belgische grens!

De FAB pop-up store is beter bekend als Fashion Across Borders. Je vindt hier unieke kleding, sjaals, handtassen, sieraden, knitwear, kinderkleding en zelfs hondenkleding. You name it. Al het modetalent uit de Euregio Maas-Rijn krijgt hier de kans om zijn creaties te tonen en te verkopen. 

FAB creëerde een conceptuele omgeving in het winkelcentrum Entre Deux in Maastricht. Een echte toplocatie tussen alle andere winkels. Je hoeft dus geen ommetje te maken voor deze unieke creaties, je pikt de FAB pop-up store gewoon mee tijdens een gezellig middagje shoppen.

A list of 38 talents

 

An.S., Atelier Milada - Ann Boogaerts, Anya Liesnik fashiondesign and illustration, ash, barike, BRANKOPOPOVIC, CN JEWELLERY, Collette Klinkenberg, Danielle Vroemen Jewellery Design, Delphine QUIRIN, Dorinda Bielen, Eva Schreuder Ontwerpen, Fabian Seibert SÜLZKOTLETT, Heike Tittes, Henot Marleen, juliette bogers, Katja Sobol, KIRIN DESIGN, konrathvonreumont, LB lena berens, Lies Wambacq 'Juweelontwerp', Lisanne Janssen, Lore Langendries, Lou Bijou by Els Louwette, Maike Gericke Design, marco iannicelli, Marsha Kessels, MIEK, mieke dierckx, Nawie Kuiper, nina führer, Noir Near Future, Non Design Label, p/e - per exemplaar, pot luck, PYG®, sO mINe*, Sonja Schödel en STRIKKS.

So cross the border en ga naar Maastricht. See you there!

FASHION ACROSS BORDERS POP-UP STORE
When: nog t.e.m. zondag 6 januari 2013 
Where: winkelcentrum Entre Deux, Dominicanerplein, Maastricht

page loaded