Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to Watch: Et pourquoi pas

Door Karen op 27.12.2012


Meet Coline, een 25-jarige fashionista uit le sud de la France. Met haar blog Et pourquoi pas houdt ze de wereld op de hoogte van haar eigen do's & don'ts: mode, haar, make-up maar ook muziek, literatuur en decoratie komen aan bod: a lifestyle blog to watch!


Je kan Coline volgen via Facebook, via Twitter en via haar blog natuurlijk. Well, let's take a look. Haar outfits zijn casual chique met een edge. Ze combineert tailored jassen en broeken met details op de schoenen, lederen sleeves of stoere ringen en lederen leggings of schattige rokjes met Nike sneakers: trés bon, n'est ce pas?Ook stelt ze outfits samen voor special occasions: heel handig. Hier is er bijvoorbeeld 1tje voor wanneer het regent: "I'll be singing in the rain".

Fabulous dat zelfs Kleenex het lijstje gehaald heeft, this girl's got humor. Af en toe laat ze ook some beauty tips & tricks zien. Alez-y.

Bij Coline zien we vooral veel zwart met trendy winterkleuren als contrast: very cool. Ik zou wel een deeltje van haar kast de mijne wil maken.


En oké, de blog is in het Frans, maar de pics zeggen genoeg niet? Bovendien is het misschien een goede gelegenheid om de Française in ons naar boven te halen: een beetje mode, een beetje Frans: pourquoi pas? Nous disons oui, oui, oui. Enchantée Coline!

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded