Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Face Forward: Joan Smalls

Door Kim op 26.12.2012

Joan Smalls vertrok als 19-jarige uit Puerto Rico om haar droom te verwezenlijken en een big time model te worden. Boy, did she succeed! Hoewel 19 praktisch bejaard is in de modellenwereld, staat de Puerto Ricaanse 5 jaar later aan de top.

Met campagnes voor Gucci, Lacoste, H&M, Fendi, Stella McCartney en verschijningen in Elle, Dazed & Confused, W Magazine en Harper's Bazaar heeft ze haar portfolio al flink aangespekt. Smalls was ook de 1ste latina die het gezicht werd van Estée Lauder en kan zichzelf een Victoria's Secret angel noemen. Niet slecht!Smalls over zichzelf en haar carrière:

"I just want to continue to break barriers and to show the industry and the world that beauty is diverse, and you don't have to be a certain stereotype to be beautiful. When you look at the world, the world isn't just one palette. It's a beautiful rainbow, and why not have someone to represent that rainbow?"

page loaded