Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog to Watch: Cindiddy

Door Karen op 24.12.2012

Cindy Ko, dat is de modebewuste girl achter deze fashion en lifestyle blog: Cindiddy. Ze is 26, van Hong Kong en deelt via haar site al wat haar inspireert. Als model heeft ze -logisch- een stapje voor: Vancouver, Shangai en London, het zijn maar enkele hotspots waar deze globetrottende blogster regelmatig vertoeft.


Het is haar droom om in de modewereld terecht te komen. Hoe kan het ook anders, Cindy's leven draait volledig rond fashion: shoppen, modemagazines, shoots, DIY-ing en zelfs dagdromen over haar eigen modelabel zijn haar dagelijkse bezigheden.


Meanwhile deelt ze haar outfits, haar liefde voor high heels en haar posts met de hele wereld: let's join in. Cindy neemt je mee in haar exciting life: Hong Kong activiteiten, modellentripjes en featurings in magazines als Elle Japan, het is maar een miniselectie uit Cindy's lovely life.Qua stijl combineert ze vanalles tot stylish en classy outfits. Zonnebrillen in alle soorten en maten, lots of color en hier en daar een humoristische knipoog maken haar looks interessant voor elke fashionista. I'd say, follow this chickOok via Tumblr kan je Cindiddy's doen en laten volgen: food, travel, love: enjoy the ride

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded