Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mini speakers met maxi muziek

Door Tiany op 22.12.2012

Music makes you lose control? Zou je het liefst dag en nacht naar muziek luisteren? Je wilt je complete muzieklijst in je broekzak maar je wilt hem toch kunnen delen met de mensen rondom je? 

De X-mini-capsules zijn kleine, draagbare speakers met een heel erg helder en intens geluid. Met deze snoepjes kan je dat dus allemaal. Ze gaan ook 12 uur (!) mee zonder dat ze moeten worden opgeladen. What? Die gaat dus vanaf nu overal mee naartoe! Altijd muziek op je (winter)picknick, tijdens het relaxen in bad, op je hotelkamer wanneer je even bijkomt van je citytrip of tijdens een fotoshoot op locatie. Anyplace, anywhere, anytime.

Vind je de geluidskwaliteit nog niet scherp genoeg? In de X-mini capsule zit een harmonicasysteem waardoor je de geluidskwaliteit nog een stapje hoger kan tillen. Dries Van Noten gebruikte de speakertjes voor zijn herfst/winter-defilé 2010. Als hij ze gebruikt voor een publiek van 1000den mensen, dan kunnen ze ook perfect dienen voor jouw fabulous birthday party, niet? 

Ben je toch van plan om een gigantisch feest te geven met Nieuwjaar waar je half de stad op uitnodigt? Dan kan je de ‘Buddy Jack-optie’ nog gebruiken. Je kan enkele capsules met elkaar verbinden voor een nog krachtiger geluid waarmee je jouw 1000den gasten omver blaast. 

Mocht je de X-mini capsules op je verlanglijstje voor kerst zetten, zet er dan ook zeker je favoriete kleurtje bij. Ze zijn te verkrijgen in zwart, rood, wit, roze, zilver, blauw, mauve, oranje en groen. De capsule is ook verkrijgbaar in verschillende versies: met Bluetooth, met FM-radio, in stereoversie enz. Zo weet de kerstman precies wat hij voor jou moet uitzoeken.

Wat de kerstman in functie ook zeker graag zal horen: de capusles zijn verkrijgbaar vanaf € 29,90. Mini speakers voor een mini prijsje, now we are talking

Heeft de kerstman ook nog een wegwijzertje nodig voor je perfect present? Fluister hem dan in dat hij ze kan kopen bij Your concept store (Antwerpen), Switch (officieel Apple-verkooppunt) en Fnac. Of je kan hem ook gewoon bij ons winnen! Kijk snel bij de wedstrijd Win een X-mini II speaker! en wie weet is Belmodo wel jouw kerstman dit jaar! 

Met mederwerking van Loes van Look. 

page loaded