Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Karl Quotes

Door Kim op 21.12.2012

Karl Lagerfeld, een man die eigenlijk geen introductie meer nodig heeft. Door de (vele) jaren heen heeft hij een uiterst indrukwekkende carrière uitgebouwd en wordt hij praktisch verafgood in de modewereld. Toch lijkt het erop dat Kaiser Karl de laatste jaren niet enkel voor zijn Chanel creaties in the spotlight komt te staan, maar ook voor zijn -vaak controversiële- ongecensureerde mening, of anderen deze nu willen horen of niet.

Omdat het einde van 2012 in zicht is, zetten wij nog even de sappigste en grappigste Karl Quotes op een rijtje. Read 'm and frown...

“Kate Middleton has a nice silhouette, and she is the right girl for that boy. I like that kind of woman, I like romantic beauties. On the other hand, her sister struggles. I don’t like the sister’s face. She should only show her back.”

Karl over Kate en Pippa Middleton in Grazia.

“I hate massage and I don’t believe in massage. I hate to be touched… I’m not John Travolta.” - aldus Lagerfeld tegen The Cut

Lagerfeld maakte zich niet echt geliefd met deze quote over Adele (Metro):

“The thing at the moment is Adele. She is a little too fat, but she has a beautiful face and a divine voice.”

Blijkbaar heeft hij ook een sterke mening over de mannen in Rusland (Metro):

“If I was a woman in Russia I would be a lesbian, as the men are very ugly. There are a few handsome ones, like Naomi Campbell’s boyfriend, but there you see the most beautiful women and the most horrible men.”

“Marriage was invented when people died at 30. Now they marry at 30 and have to do it for 60 years. Perhaps it should be based on more than sex. The idea that you will never look at anyone else, that is a problem.” Lagerfeld @ British Vogue.

page loaded