Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kerstcadeautjes scoren op X-mas Marked

Door Karen op 18.12.2012

De meesten onder jullie hebben waarschijnlijk al een voorraad kerstcadeautjes ingeslagen die nu keurig liggen te pronken onder de versierde kerstboom. Maar geef toe: elk excuus om je mama of oma -en uiteraard ook jezelf- nog wat extra te verwennen is welkom. Daarvoor moest je vorig weekend bij C-Mine in Genk zijn, want zoals we in het Belmodo artikel Merry X-mas Marked! al aankondigden, vond X-mas Markedaka the place to be om nog wat kerstcadeautjes te scoren, daar plaats.

You know us, Belmodo lovers: elk excuus om wat te shoppen is goed voor ons. Net als heel wat kijklustigen, trokken we met een flinke portie cash naar X-mas Marked om het uitgebreide aanbod van juwelen, fashion, interieurspullen en leuke hebbedingen te ontdekken. Met ontwerpers van MARKED, SELECTED BY MARKED, De Markt van Morgen, DSGNRMRKT & FASHIONCLASH en SO ON CONCEPT kunnen we maar tot 1 conclusie komen: it was totally worth itVan schattige geldbeugels en iPhone hoesjes van Je s'Oui over stylish kleedjes van Karolien Verstraeten tot hippe juwelen en dozen met toffe prints van Studiowitloof om een zakdoekendoos in te stoppen. Moeten we nog zeggen dat we met enkele goed gevulde zakken vol cadeautjes tevreden zijn teruggekeerd naar huis?

Als we er dan toch 1 fashion favoriet moeten uithalen: deze multicolor handtas/boekentas van Je s'Oui heeft ons hartje gestolen. Wellicht zullen we nog enkele nachten van deze gorgeous handbag dromen. It's a hard knock fashion life for us...

Alle ladies die graag zelf de handen uit de mouwen steken en hun eigen accessoires én kleding maken, konden kiezen uit schattige stoffen van Annamarieke. Kleurrijk, speels en ideaal om zelf aan de slag mee te gaan als je in DIY mood bent. Onder het motto 'met voldoende enthousiasme kan je alles aan' namen wij een aantal stofjes mee naar huis, om er enkele grote strikken van te knutselen voor in ons haar -of hopelijk toch iets dat erop zal lijken.


Kleren voor je mini me's konden op X-mas Marked uiteraard ook niet ontbreken. En trouwens: thank the heavens above dat ik zelf nog geen kindjes op deze wereld heb gezet! Anders had ik voor mijn dochtertje de hele collectie van Something Strange vol cutie pie kleedjes gekocht en voor mijn zoontje enkele schattige fashion proof slabbetjes. X-mas Marked was dus ook the place to be om kerstgeschenken voor je little ones of neefjes & nichtjes in te slaan.

If you hadn't noticed: wij vonden X-mas Marked een niet te missen event voor alle gadget & fashion lovers, maar ook voor alle mensen die zich graag laten verrassen door een uitgebreid aanbod aan uiteenlopende must-haves. Of je de aangekochte goodies nadien effectief nog onder de kerstboom zal willen leggen als cadeautje voor iemand anders, is nog maar de vraag. Wij houden ze lekker allemaal voor onszelf. We kijken al uit naar X-mas marked 2013!

Met medewerking van Nathalie Dejonghe.

page loaded