Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cadeaubonnen die je écht wilt krijgen

Door Karen op 17.12.2012

Je kent ze wel: de Bongobonnen, Vivaboxen en de cadeaubonnen bij de plaatselijke kruidenier. Dat is voor jouw precious friends and family een absolute no go! Ze zijn over het algemeen onpersoonlijk en enkel aanvaardbaar als noodoplossing. Toch bestaan er cadeaubonnen die wél persoonlijk en enorm leuk zijn. Wij hebben alvast een lijstje met cadeaubonnen gemaakt die we zelf zouden willen krijgen.

I/Object

We loooooove I/Object, of course we do. De design spullen die ze online verkopen maken ons ontzettend hebberig. Toch is design iets heel persoonlijk en smaakgebonden. Voor de moeilijke beslissers en eeuwige twijfelaars is een cadeaubon van I/Object dus een goede oplossing. Dan kan the lucky one zelf kiezen wat voor design ze koopt voor in haar fashionable interieur. 

I/Object heeft ook pop-up stores, lees er meer over in I/Object pops up

MoMu

Voor alle culturele beestjes met een grote liefde voor mode is een lidmaatschap bij MoMu the perfect gift.  Voor € 50,- heb je voor 2 personen ongelimiteerde toegang tot alle tentoonstellingen in MoMu. Je krijgt er ook nog leuke extra’s bij als een welcome gift, 10% korting op alle workshops, lectures and public activities. Ook ben je exclusief uitgenodigd op de nieuwjaarsreceptie van MoMu. Champagne nippen tussen alle grote modenamen? Sounds like you

Simple comme bonjour 

Simple comme bonjour is een winkeltje in Mechelen dat heel mooie juweeltjes verkoopt. Toch zijn juwelen moeilijk te kiezen voor iemand anders, zeker voor het mannelijk gezelschap. Geen nood, Simple comme bonjour zorgt ervoor dat een cadeaubon van de winkel ook een juweeltje is. Ze verpakken de cadeaubon in een grote kerstbal. Heel erg mooi én je kan hem incognito in de kerstboom hangen. Een leuke verrassing om de kerstbal nog tevoorschijn te toveren op het einde van de avond. Suprise, honey

Verso 

Designer labels, exclusieve parfums en must-have accessoires. Als het een beetje meer mag zijn, is een cadeaubon van Verso het ideale cadeau. Je kan op de kaart je persoonlijke boodschap kwijt voor een personal touch. Ook is er een aparte kaart voor vrouwen en mannen. De cadeaubon heeft de look and feel van een bankkaart. Extra leuk als je aan de kassa staat en deze cadeaubon kan trekken i.p.v. je creditkaart.

Kiehl's

Kiehl's lovers, die herken je vanop een afstand door hun stralende huid. Deze beauty heaven in een apothekersjasje zal zeker goed scoren onder de kerstboom. Geraak je niet meer tot in Antwerpen, Brussel of Gent? De E-gift card is dan een mooie oplossing. Deze cadeaubon belandt in de mailbox van de ontvanger. You’ve got mail, love! Extra leuk voor vrienden die moeten werken achter de laptop op feestdagen.

Meer weten over Khiel's? Lees dan Kiehl's, Kiehl's producten voor komende herfst en place to be Kiehl's

Arenbergschouwburg & Rivierenhof 

Houden je friends and family wel van een streepje cultuur? Wat dacht je dan van een voorstelling in de Arendbergschouwburg of een betoverend concert in buitenverblijf het Rivierenhof? Ik ken in ieder geval al veel mensen die hier voor staan te springen, springen, springen! De cadeaubonnen van de Arenbergschouwburg kan je inzetten voor iedere voorstelling tijdens zowel de winter als de zomer. 

Byttebier

De cadeauwinkel Byttebier in Kortrijk is volgestouwd met hebbedingetjes waar ieder interieur happy van wordt. Spullen van bijvoorbeeld Alessi, Fatboy, Leonardo of very pretty design stuff van Normann Copenhagen. Wanneer je in deze winkel een cadeaubon koopt, krijg je deze mooi opgerold in een fles. Ohhhh, message in a bottle! De ontvanger zal in ieder geval op voorhand niet kunnen raden wat hij gaat krijgen. 

Godiva

All I want for Christmas is love, peace and a chocolate bar bigger than my head. Iedere vriendenkring heeft wel een chocolate addict. Voor deze mensen heeft Godiva een yummy present : de E-gift cards. Met deze cadeaubon kan je naar hartelust shoppen op de webshop van Godiva. Zelf ben ik nog meer fan van het 2de alternatief dat ze aanbieden: 1 jaar gratis chocolade bij Godiva. Oh my god, 1 volledig jaar wonen in chocolate heaven!

Wil jij stiekem zelf deze cadeaubonnen krijgen? Dan hebben wij een tip: print dit artikel uit en laat het overal rondslingeren. Er is niets mis met iedereen een handje te helpen, toch?

Met medewerking van Loes van Look.

page loaded