Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Face Forward: Karlie Kloss

Door Kim op 14.12.2012

De kans is (heel) groot dat de naam Karlie Kloss je niet onbekend in de oren klinkt. Deze Amerikaanse schone verovert al 5 jaar de modellenwereld, met opdrachten voor o.a. Mango, Juicy Couture, Versus en Ellie Saab. Daarnaast siert ze deze maand de cover van de Chinese Vogue en is ze ook de host van House of Style op MTV. Karlie mag ook Victoria's Secret tot haar opdrachtgevers rekenen en liep onlangs voor de 1ste keer mee in de legendarische show.

Het model, intussen 20 jaar oud, werd ontdekt in een charity fashion show in St. Louis Missouri -Karlie liep mee om een vriend te steunen die ziek was. Intussen heeft ze de 2de plaats veroverd in de top 50 models list volgens models.com en is ze het lievelingetje van menig designer.Mrs. Kloss is gezegend met model genes, zoveel is duidelijk. Haar cheek bones zijn zowat haar bekendste kenmerk en ook datgene wat haar net dat tikje anders maakt dan de rest van the fashion pack. Karlie Kloss, de volgende Kate Moss?

page loaded