Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cadeautips van Karlie & Co

Door Catherine op 13.12.2012

Cadeaus geven is bijna net zo leuk als ze krijgen. Maar de zoektocht naar dat ene perfecte presentje durft soms wel eens tegenslaan.

Als ervaringsdeskundigen die al meer dan eens nutteloze brol hebben uitgepakt met een fake smile op het gezicht gepleisterd, herkennen wij een ongemeende dankuwel van kilometers afstand. 

Om die kerstschande & alle voorafgaande cadeaustress te voorkomen, pikken we dan ook gretig elke tip mee die ons virtuele pad kruist. En laat modewebsite Who What Wear nu net een resem it-girls & -guys naar hun suggesties voor onder de boom hebben gevraagd!

Styliste Kate Young geeft haar pa een Moccamaster-koffiezet van honderden euro's cadeau. Marie Claire-journaliste Zanna Roberts Rassi de hubbie een dure fiets. Maar tussen de insider picks ook een boel spullen die wel betaalbaar zijn, of toch tenminste in de koffer van onze Golf passen.

Tom Mora, hoofdontwerper bij J. Crew, doet met plezier 1 van zijn eigen designs cadeau: een groene rolkraagtrui met Fair Isle-print. Alternatief voor het prijzige label: een vintage kersttrui voor je hipsterbroer of -zus. So wrong it's right!

Ontwerpster Rachel Antonoff -beneden met broer Jack van de band Fun.- gooit het over een andere boeg & trakteert haar vriendinnen op balletlessen. Zolang het maar niet in de vorm van de zoveelste Bongo-bon is. Jack & Rachel Antonoff, Elizabeth Arden 8 Hour Cream & geurkaars van Diptyque

Actrice Ginnifer Goodwin, die je kent uit eindejaarstoppers als Mona Lisa Smile & He's Just Not That Into You, geeft de gift van schoonheid in een potje: de miraculeuze 8 Hour Cream van Elizabeth Arden

Zit er een tassenfetisjist in de familie, doe dan als Tina Craig van Bagsnob eens zot met een clutch van Charlotte Olympia. Onmiddellijke opname in het testament van de ontvanger verzekerd. 

Nog op zoek naar het perfecte pakje voor een huismus? Schenk een heerlijke Diptyque-kaars, net als Ashley Madekwe van de blog Ring My Bell.

Ook leuk: cadeaus die eigenlijk geen cadeaus zijn. Lena Dunham -jawel, die van Girls- maakt vriend & vijand blij met een lidmaatschap van The Ally Coalition, opgericht door broer & zus Antonoff van hierboven ter verdediging van gay rights. Je krijgt er gelukkig wel een T-shirt bij. 

Model Karlie Kloss (bovenaan) tenslotte, toont dat er ook in die befaamde ribbenkast van haar een hart zit met Feed 2 Kenya bags voor iedereen. 20% van de aankoopprijs van elk exemplaar gaat naar het goede doel, & dat loopt snel op, aan $ 250,- per stuk.


De Feed 2 Kenya-tas is een ware hit in Hollywood

Inspiratie genoeg voor leuke cadeaus dus, al pak je maar een juten zak in. Als het goed genoeg is voor Karlie...

Beeld: Who What Wear, Look How Beautiful

page loaded