Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pop-up store PANDORA wants you!

Door Tiany op 12.12.2012

PANDORA is op zoek naar creatieve talenten voor alle mooie dozen van Pandora te vullen. PANDORA opent een pop-up shop vol kartonnen dozen waar jij je goodies in kan verkopen. Dit gebeurt op een TOP plaats en op een TOP tijdstip. De shop opent zijn deuren van zaterdag 15 t.e.m. zondag 30 december in het hartje van Gent. Ja, je leest het goed, in Gent, tijdens de kerstperiode, wanneer het krioelt van het volk in de winkelstraten.

De PANDORA pop-up store wordt een store zoals hij hoort te zijn. Je kan hier je zoektocht naar het perfecte, originele cadeau combineren met een lekkere kop slow coffee, stukje cake, home made limonade, verse gember- en muntthee & bubbels. 

Hoe werkt het?

De pop-up store zal worden gehouden in de A&Gallery in Gent. Vanaf € 6,- per dag kan je je eigen, persoonlijke Pandora-Box (50x50x50cm) huren en daarin je creaties tentoonstellen en verkopen. Iedere deelnemer mag tot 3 dozen per dag huren in deze cardboard heaven. Je bent zelf verantwoordelijk voor het aankleden van je eigen Pandora box en ook voor de terugname van jouw creatie(s). PANDORA takes care of the rest.  

Wil jij je spullen verkopen in deze schatkamer vol kartonnen dozen? Stuur dan snel een mailtje naar [email protected] met je gegevens en they’ll get back to you

Met medewerking van Loes van Look.

page loaded