Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Beyoncé Documentaire

Door Kim op 12.12.2012

Klasseer dit gerust onder 'dingen waar wij alvast naar uitkijken in 2013': de HBO Beyoncé documentaire! Het leven van deze absolutely fabulous lady is wel iets waar wij graag meer over willen weten en vermoedelijk zijn we niet alleen! Queen B trakteerde de wereld onlangs al op een fijne sneak peek in haar leven met haar brand new Tumblr account, waar je meer over kan lezen in het Belmodo artikel De Modeblogger in Beyoncé.

Op zaterdag 16 februari 2013 mogen de fans zich aan nog meer Beyoncé verwachten, want dan wordt de documentaire uitgezonden op het Amerikaanse HBO (en ongetwijfeld niet veel later ergens online te bekijken bij ons). Onderstaande trailer geeft je alvast een idee van what to expect...

page loaded