Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: Vivaluxury

Door Bieke op 10.12.2012

Vivaluxury is de blog van Annabelle Fleur, een happy California girl met een voorliefde voor mode. Annabelle verwent ons met haar gorgeous outfits tegen mooie, zonnige backgrounds zoals o.a. Venice Beach. Ze laat ons alvast California dreaming vanuit rainy Belgium.

Voor Annabelle betekent luxury evenveel als comfort, vertrouwen & je goed in je vel voelen. Het hele idee achter haar blog is dat een mooie outfit je meteen happier kan maken. True that, en je kan naar hartelust inspiratie opdoen uit Annabelle's combinaties van kleuren & fabrics. Ze geeft je steeds de links naar de shops zodat je alle stukken die ze aanheeft ook zelf kan kopen. Soms very dangerous voor de portemonnee, maar héél leuk als de prijs blijkt mee te vallen!

Annabelle's outfitposts zijn gevuld met felle, poppy kleuren. Van vuurrood over neongeel tot muntgroen en knallend fuschia: ze weet alle kleuren perfect te balanceren. Ze combineert moeiteloos merken als Zara, River Island en J Crew met designer items van o.a. BCBG Max Azria, Marc Jacobs en Rebecca Minkoff.

Haar stijl is girly & kleurrijk met een vleugje lace en see-through details. Kleren moeten er volgens Miss Annabelle vooral voor zorgen dat je je goed in je vel voelt. Amen to that!Zoals zoveel meisjes -including me- is Annabelle verzot op all things that sparkle. Ze is dan ook grote fan van combinaties van arm parties, statement ringen en kettingen. Studs, spikes, gold & glitters gemixt met neonkleuren. Annabelle is een accessoire freak en geeft ook van al haar accessoires mee waar je haar pretty fashion goodies zelf kan kopen.

Naast webshops als ASOS en J Crew -die we heel goed kennen- draagt Annabelle ook mooie bling bling jewelry van bijvoorbeeld Ily Couture. The more, the merrier, en daar kunnen we haar alleen maar gelijk in geven!


Let's talk shoes. Annabelle heeft een schoenencollectie om U tegen te zeggen. 'The higher the heel, the closer to God' want Annabelle huppelt vaak rond op torenhoge pumps en peep toe sandalen. If you live in California, who can blame you, right? Ze heeft schoenen in ongeveer alle kleuren van de regenboog, met of zonder extra sparkles, die ons lichtjes doen kwijlen. Net als bij haar kleren, bestaat Annabelle's schoenencollectie zowel uit designer shoes, zoals de Guiseppe Zanotti Colorblock wedges met geel, roze en muntblauw, als uit mooie én heel betaalbare schoenen, zoals de peep toe sandalen in zwart, nude en neon oranje van Zara.

Mixen en matchen van gemakkelijke & comfy outfits in verschillende felle kleuren, en dat elke dag van het jaar: wij zijn fan! Wat vinden jullie van Annabelle's stijl?

Met medewerking van Nathalie Dejonghe.

page loaded