Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: Garance Doré

Door Karen op 09.12.2012

Hello blog watchers, no need to introduce this one. Jullie kennen haar al als creative mind, als fotografe, als illustratrice, als lief van 'The Sartorialist' Scott Schuman of als blogster. Een creatieve bij op mode-, fotografie- en streetstylevlak she is. Ze dook al vele malen op in ons fashion news, reden te meer dus om haar eens full on in the spotlights te zetten met haar one and only blog Garance Doré.Garance groeide op in Corsica, woonde in Parijs en eindigde voorlopig in New York. Via haar blog krijg je fashion news en streetstyle magic vanop de 1ste rij, straight from the Big Apple. Foto's, illustraties en writings, la Doré weet hoe het moet. Sinds augustus 2012 schrijft ze trouwens een column voor de Parijse Vogue. Oh my, is she on fire or what"Fotograferen on the streets heeft mijn eigen sense for style veranderd en verscherpt", dixit Garance. Misschien kunnen haar pics en comments hetzelfde doen voor ons: laat je inspireren door Garance's visie op NY city life en go for it.Om maar een voorbeeld te geven: Garance toonde onlangs nog hoe Birkenstocks op 1 of andere manier toch fashionable kunnen zijn. Convincing, inspiring en creative she is. Haal je beste Frans naar boven en bezoek haar blog, it's worth it

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded