Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: Alice Point

Door Tiany op 09.12.2012

Blog nieuws straight from Poland! Wij hebben een nieuwe blog voor jullie: Alice Point. Alicja Zielasko is een Poolse, 24-jarige blondine who knows what to wear and when. Alice's point of view op mode en stijl is jong, energiek en creatief. Na het zien van vele Scandinavische blogs besloot ze zelf haar stylish steentje bij te dragen en startte deze blog.

Ze volgt de trends maar voegt er haar own dash of Alice aan toe om te tonen dat ook Poolse meisjes weten what fashion is about. En ze weet het maar al te goed.Als je inspiratie opdoet in de Vogue stijlgids en op London Fashion Week zit je natuurlijk al safe. Ze mixt & matcht stoere skater style met fancy jewellery en stunning pieces van de welbekende brands. Neon nagels en blonde stijle lokken lijken haar vaste waarden, maar voor de rest mag je je aan alles verwachten.


Vooral veel crazy shoewear: loafers, sneakers, high heels en flatforms: allemaal duiken ze wel op in 1 of ander fab combi. Alice deelt haar fashion cravings en levensperikelen via haar blog, zowel in het Pools als in het Engels, lucky us! Modeshoots, fashionable citytrips en runway shows: volg deze busy bright-eyed girl op haar weg door de modewereld.


Een blend van alledaagse T-shirts, baseball hats en jeans shorts met designer pieces en limited edition-stuks maken van haar outfits looks to die forZe is jong, ze is Pools en ze is hip: I would push that 'follow' button immediately. Volg de link naar haar website en maak kennis met de Poolse Alice in modeland.

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded