Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

More Christmas hotspots

Door Karen op 07.12.2012

We lieten al een ellenlange lijst met X-mas hotspots op jullie los met ons artikel X-mas Shopplezier en we zijn niet te stoppen. Jingle bells, jingle bells, bij deze nog meer kerst shopping nieuws, recht van bij de Kerstman zelve: ho, ho, ho! 

Buy Local #youngdesigners


De Invasie verleidt ons kerstgewijs met Buy Local #youngdesigners. Het concept zet de Invasie strijders nog eens in de kijker als lokale voorzieners van originele christmas gifts: koop lokaal van en bij jonge designers. Elke dag wordt er per strijder een perfect kerstcadeau geselecteert: een vleugje inspiratie voor de twijfelaars onder ons. Check Facebook en je bent meteen op de hoogte van de nieuwste lokale producten. De opbrengst gaat helemaal naar de ontwerpers, dus je maakt niet alleen de ontvanger blij maar ook de opkomende designer wiens goodie je bestelt. Go, go, go.

Humør winter bar

De Gentse Humør store doet ook even speciaal. Voor de feestdagen zijn ze op zondag 2, 9, 16, 23 en 30 december open en als extraatje lanceerden ze niet lang geleden de Humør winter bar: een wijnbar om de koude winteravonden in warm gezelschap door te komen. Drinks, people en lots of gifts, dat is het idee.

Je kan er dus cosy bijkletsen met een bubbly glaasje in de hand terwijl je het perfecte kerstgeschenkje op de kop tikt. Want in de Bennesteeg vind je interieur goodies à volonté, check het shop report maar: trés beau, beau, beau. De Humør Wine Bar is een samenwerking met de Vintage Wine Bar uit Onderbergen en is open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 17:00 tot 22:00 en op zondag van 14:00 tot 18:00. 


The Brunch Affair

Ook The Brunch Affair in Elsene is op zaterdag 8 en zondag 9 december een must-vist X-mas hotspot. Je kan er gezellig brunchen -echt!- en kunst, design of mode items voor onder de kerstboom shoppen. In het artikel A delicious & creative rendez-vous en op de Facebookpagina vind je alle informatie, check it out!

Didden & Co kerstmarkt

Nog een speciaal kerstmoment is de kerstmarkt van Didden&Co. Deze vind plaats op zaterdag 15 december tussen 9:30 en 18:00 in de Brusselse Blaesstraat 66-74. Op die dag kan je echt allerlei cadeautjes inslaan: van Zwitserse kaas tot jummie cuberdons en van cosy plaids tot Métisse armbanden, Beluga kaarsen en natuurlijke producten van Les Cognets. Echt een kerstmarkt uit de 1000, so don't miss out.

Er zullen ook signeersessies van schrijfster Elisabeth Clauss en illustrator Jonathan Bousmar plaatsvinden: ideaal voor een uniek en signed cadeau. Verder is er een schilderatelier voor de kids, de Corné Port-Royal Chocolatier voor de cacao freaks, een nailbar voor de ladies en een Castelnau Champagne stand voor de bubbelfans. Iedereen is welkom @ Didden&Co's kerstmarkt.

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded