Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Healthy Smartmat food, helemaal tot aan je voordeur

Door Bieke op 07.12.2012

Toegegeven: het kan nogal eens crossen zijn om na het werk op tijd in de supermarket te geraken. Vaak wordt dan ook simpelweg gekozen voor een iets minder gezonde, doch yummy yum optie en rijden we rechtsreeks naar frituur 't Blauw kotje of de dichtsbijzijnde Lucy Chang. Niet altijd even gezond en evenwichtig.

Maar vanaf nu is het uit den boze om nog te zondigen want ja hoor, Smartmat levert in een wip en een vloek de verste ingrediënten, goed voor een hele week gevarieerde recepten, aan je voordeur. De formule is easy peasy, check it outBij Smartmat kan je je abonneren om voor een aantal dagen per week een pakket aan jouw deur te ontvangen vol lekkere recepten én verse, gezonde ingrediënten. Wat allemaal in het pakket zit, weet je niet en is dus een leuke verrassing!

Het concept, overgewaaid uit Zweden, zorgt er dan ook nog eens voor dat de hoeveelheid aangepast is aan het aantal personen, zodat je niets hoeft weg te gooien. Ecologisch & klimaatvriendelijk, we like! Je zal ook geen uren achter je fornuis hoeven te vertoeven, want alle recepten kunnen op een klein half uurtje klaargemaakt worden. De receptjes worden bedacht én voorgeproefd door de Smartmat koks, dus lekkernij gegarandeerd! Ook van de prijs hoef je niet bang te zijn. Om een pakket te krijgen voor 2 personen voor 4 dagen betaal je € 65,-


Zeker geen waste of your time dus én ideaal voor alle mensen met een busy leven, die 's avonds toch graag een fijn en gezond gerechtje op hun bord willen. Fan van bij het begin? Check. Enkele voorproevertjes? Begin alvast te watertanden ;o).

Mmmmm, dat is al eens iets anders dan wat ik in mijn eigenste brooddoos terugvind... Neem snel een kijkje op Smartmat of op hun Facebookpagina om te zien wat hun pot nog schaft en bestel gewoon. Mijn rijkelijk gevulde bruine zak vol vitamientjes is ooooon its wayBon Appétit!

page loaded