Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A delicious & creative rendez-vous

Door Michael op 05.12.2012

Yes, The Brunch Affair is back! In september vond de 1ste editie plaats en daar kan je alles over lezen in het artikel The Brunch Affair. Het was toen een groot succes want er staat alweer een 2de editie voor de deur. Ze organiseren een kersteditie en ze hebben groot gelijk! Het is de perfecte timing voor een goede portie gezelligheid, food en potentiële kerstcadeautjes. 

Het concept van The Brunch Affair is to have a drink and a bite in het midden van een pop-up store. In de pop-up store wordt mode, kunst en design verkocht van jonge ontwerpers. Heel erg veel mooie spullen in een casual and friendly omgeving. A place to chill, to shop, to eat, to drink and to go bananas!

De deelnemers zijn François Coorens, Zoé Morel, Marie Lelorrain, Show Schwarzenberg & Coenraets, J.Lewis, Pépite by élo, Virginie Château, Enora Eno, Jonathan Henz, Vintage Items, Sophie Wouters, Alice Springs Jewelry en Petits Pois Carottes.

Er is ook gedacht aan de allerkleinsten. Cathsize kids events zal zorgen voor allerlei leuke activiteiten en spelletjes. Je kan dus iedereen meenemen want het wordt een gezellige boel daar in Elsene.   

Deze funky rendez-vous zal doorgaan op zaterdag 8  december van 11:00 tot 21:00 en zondag 9 december van 11:00 tot 09:00 in een oude hardware shop in Elsene. Een mooie authentieke setting voor mooie goodies. De toegang voor deze ultimate bobo brunch is volledig gratis dus join us and be happy @ The Brunch Affair. 

Place to be
Viaductstraat 66 / Rue du Viaduc 66
1050 Elsene / 1050 Ixelles

Met medewerking van Loes van Look. 

page loaded