Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Face Forward: Yumi Lambert

Door Tiany op 04.12.2012


De nieuwe modelsensatie is Yumi Lambert, een Belgische schone met Japanse roots. Met haar porseleinen huidje en felgroene ogen wordt ze 'the face of the future' genoemd. Haar unieke uiterlijk verovert de begeerde catwalks en editorials en Style.com bombardeerde haar zelfs tot 1 van de nieuwe topmodellen van SS2013!


Yumi voor Christian Wijnants

En als Miuccia Prada, Giorgio Armani en Marc Jabobs openlijk fan van je zijn, dan mag je jezelf gerust een topmodel noemen. Naast deze topontwerpers liep ze tijdens de Fashion Weeks ook nog voor Miu Miu, Nina Ricci, Missoni, Christian Dior, Fendi, Pucci, Yohji Yamamoto, John Galliano en Chanel. Niet slecht voor een meisje van 16!


Officieel heet ze Laura, maar iedereen spreekt haar aan met haar 2de naam, Yumi. Haar Aziatische looks heeft ze geërfd via haar Japanse grootmoeder. Yumi werd ontdekt door Dominique Models tijdens een defilé van Deborah Velazquez. In New York ligt ze onder contract bij IMG, het wereldbefaamde agentschap van o.a. Kate Moss en Gisele Bündchen. Way to go Yumi!


Met medewerking van Jolien Pardon.

page loaded