Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bags Hold Stories

Door Michael op 03.12.2012

Heb jij ook van die momenten in je leven die je nooit zal vergeten? Een fotoalbum waar je uren bij kan vertellen? Een handtas die alle plaatsen gezien heeft waar jij graag komt? 

Jouw verhaal op een Kipling tas 

Kipling combineert al dat moois in 1 app én koppelt er een wedstrijd aan. De app heet Bags Hold Stories en it’s all in the name.

Met de app kan je een foto plaatsen op jouw favoriete Kipling tas. Hoe ga je dat doen? 1st moet je een foto van een speciaal moment uploaden op de Facebookpagina. Daarna kies je een template van jouw favoriete tas. Als laatste vertel je nog in enkele zinnen het verhaal achter de foto. Het resultaat? Jouw gepersonaliseerde Kipling tas op de Facebookpagina van Kipling. Je kan nog deelnemen t.e.m. vrijdag 21 december 2012

De 5 leukste inzendingen krijgen het ontwerp gedrukt op een real life tote. Very Pretty! Vanaf dan kan je jouw mooiste herinnering overal mee naartoe nemen. Een leuk extraatje: het ontwerp van de winnaars zal ook getoond worden in de etalages van 2 flaship stores in Londen. 

Nog geen inspiratie? Bloggers Bunnipunch, AbiMarvel en La Petite Anglaise deden het je alvast voor en het resultaat mag zeker gezien worden. 

Ga naar  www.facebook.com/kiplinginternational om de ontwerpen te bewonderen en ga meteen zelf aan de slag!

page loaded